28 maart 2023

De vertrouwde samenstelling in een nieuw jasje!


Greenfield 21 bestaat maar liefst 34 jaar en het werd hoog tijd om ons vertrouwde merk een nieuw jasje te geven! Wij hebben gekozen voor een kraftverpakking, zodat er minder inkt gebruikt hoeft te worden en daarom minder belastend is voor het milieu.

Greenfield 21 bestaat maar liefst 34 jaar en het werd hoog tijd om ons vertrouwde merk een nieuw jasje te geven! Wij hebben gekozen voor een kraftverpakking, zodat er minder inkt gebruikt hoeft te worden en daarom minder belastend is voor het milieu. De natuurlijke verpakking is daarnaast helemaal van deze tijd!

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de inhoud van de zak. Hier verandert helemaal niets aan. Want, waarom een brok van heel goede kwaliteit veranderen? Onze klanten zijn al jaren trouw aan Greenfield 21 en de brok is bewezen geschikt voor alle soorten honden. Geen poespas, wel ingrediënten van hoge kwaliteit! Ons hondenvoer bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen, waaronder omega 3 en 6, die bekend staan om hun gunstige effecten op het hart, de hersenen en de gewrichten van honden. Onze voeding is ook rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen om ervoor te zorgen dat honden de optimale voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een gezond lichaam en een sterke afweer tegen ziektes.

En het beste van alles is dat ons voer volledig natuurlijk is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor honden!

12_SDG_MakeEveryDayCount_Gifs_GDU.gif

U bent hier: Home Nieuws De vertrouwde samenstelling in een nieuw jasje!