Wie zijn wij

Dieren maken bij ons de dienst uit! Maar onze mensen maken het verschil. Bij Jaap Koopman for Pets vindt u echte ambachtsmannen- en vrouwen. Wij produceren hoogwaardige voeding voor dieren met 100% natuurlijke ingrediënten. Die halen we bij voorkeur uit de regio. 

We snappen dat onze klanten het beste willen voor hun dieren. Daarom maken wij diervoeding vanuit wetenschappelijk onderzoek, maar vooral vanuit het standpunt 'niet vullen maar voeden'. Dit garandeert een nóg scherper oog voor herkomst, kwaliteit en voedingsstoffen.

Maar naast alle innovaties blijft onze missie onveranderd: "kracht vanuit eenvoud".

Jaap Koopman for Pets. Natuurlijk, eerlijk en heerlijk.

Jaap Koopman for Pets is een 100% CO2-neutrale organisatie en daar zijn we trots op! . Wij willen hiermee zichtbaar onze verantwoordelijkheid nemen om onze impact op het klimaat te verminderen.

 

Jaap Koopman for Pets is in 1965 begonnen als producent van duivenvoeders. Al snel werd het leveringsprogramma uitgebreid met vogelvoeders en knaagdiervoeders. Inmiddels is het bedrijf opgedeeld in twee delen. Een gedeelte dat de productie van onze eigen merken en van private labels verzorgt en een gedeelte dat zich bezig houdt met de groothandel van vele bekende merken huisdiervoeding.

Biologisch

Jaap Koopman for Pets is SKAL-gecertificeerd. Daarom produceren en verhandelen wij naast ons traditionele assortiment ook biologische diervoeders. Skal Bio

Klik hier voor het Bio Certificaat van Jaap Koopman for Pets.

Productie tak 

De productietak van Jaap Koopman for Pets produceert en verpakt de voeders voor honden, katten, knaagdieren, vogels, duiven en hobby boerderijdieren van onze eigen merken Konacorn en Greenfield 21. Daarnaast wordt er voer geproduceerd voor vele andere merken en private labels van diverse klanten. GMP+ logoAlle voeders worden geproduceerd en verpakt onder de strenge normen van GMP+ en HACCP, zodat de kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Klik hier voor het GMP+ certificaat van Jaap Koopman for Pets.

Groothandels tak

De groothandelstak van Jaap Koopman for Pets verzorgt de opslag en levering van vele bekende merken huisdiervoeders en onze eigen merken aan verkooppunten van huisdiervoeders door heel Nederland. Om een zo volledig mogelijk leveringsprogramma te handhaven wordt het assortiment regelmatig aangepast aan de vragen uit de markt.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven die beroepsmatig in de Dibevo branche werkzaam zijn.

Overige klanten verwijzen wij graag naar het dealeroverzicht waar u de dichtstbijzijnde dealer in uw buurt kunt vinden.

U bent hier: Home Wie zijn wij