Wie zijn wij

Jaap Koopman For Pets is in 1965 begonnen als producent van duivenvoeders. Al snel werd het leveringsprogramma uitgebreid met vogelvoeders en knaagdiervoeders. Inmiddels is het bedrijf opgedeeld in twee delen. Een gedeelte dat de productie van onze eigen merken en van private labels verzorgt en een gedeelte dat zich bezig houdt met de groothandel van vele bekende merken huisdiervoeding.

Biologisch

Jaap Koopman For pets is door SKAL bevoegd het EKO-keurmerk te voeren. Daarom produceren en verhandelen wij naast ons traditionele assortiment ook biologische diervoeders.

Productie tak 

De productietak van Jaap Koopman For Pets produceert en verpakt de voeders voor honden, katten, knaagdieren, vogels, duiven en hobby boerderijdieren van onze eigen merken Konacorn en Greenfield 21. Daarnaast wordt er voer geproduceerd voor vele andere merken en private labels van diverse klanten. Alle voeders worden geproduceerd en verpakt onder de strenge normen van GMP+ en HACCP, zodat de kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Groothandels tak

De groothandelstak van Jaap Koopman for Pets verzorgt de opslag en levering van vele bekende merken huisdiervoeders en onze eigen merken aan verkooppunten van huisdiervoeders door heel Nederland. Om een zo volledig mogelijk leveringsprogramma te handhaven wordt het assortiment regelmatig aangepast aan de vragen uit de markt.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven die beroepsmatig in de Dibevobranche werkzaam zijn.

Overige klanten verwijzen wij graag naar het dealeroverzicht waar u de dichtstbijzijnde dealer in uw buurt kunt vinden.

U bent hier: Home Wie zijn wij